Δήμος Αμαρουσίου: Ένα νέο πλυντήριο κάδων στη μάχη για την καθαριότητα της πόλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Ένα νέο πλυντήριο κάδων στη μάχη για την καθαριότητα της πόλης

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, παρελήφθη από τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 το νέο όχημα για το πλύσιμο των κάδων και πραγματοποιήθηκε σχετική επίδειξη.

Υπενθυμίζεται πως στις 31 & 21 Μαρτίου 2022 είχε γίνει η παραλαβή και επίδειξη λειτουργίας δύο νέων απορριμματοφόρων 12 τόνων και τριών απορριμματοφόρων 8 τόνων, αντίστοιχα, στο πλαίσιο ανακαίνισης του πεπαλαιωμένου δημοτικού στόλου (συγκοινωνία, καθαριότητα, εξωτερικά συνεργεία κ.ά), προκειμένου ο Δήμος να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες του.

Ο κ. Αμπατζόγλου δηλώνει σχετικά: «Σήμερα παραλαμβάνουμε ένα νέο υπερσύγχρονο όχημα που θα διατηρεί τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης καθαρούς. Είναι ένα ακόμη βήμα για να είναι το Μαρούσι μας πιο υγιεινό, περισσότερο ανθρώπινο. Σε αυτή την προσπάθεια ζητούμε τη συμμετοχή όλων των Μαρουσιώτων. Η τήρηση του κανονισμού καθαριότητας από τους πολίτες συμπληρώνει το έργο του υπηρεσιών του Δήμου και αποδεικνύει το σεβασμό απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet