Δήμος Αμαρουσίου: Κάνε μία δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Κάνε μία δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο

Στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής ο Δήμος Αμαρουσίου λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Σε σταθερή και τακτική βάση διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία και παιχνίδια κ.ά., σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Παράλληλα γίνεται παροχή συσσιτίων σε σταθερή και τακτική βάση σε ευάλωτα νοικοκυριά που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «σ’ αυτή την προσπάθεια στήριξης των πιο αδύναμων χρειάζονται συμπαίκτες. Κάνε μια δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή το Κοινωνικό Φαρμακείο και βοήθησε καθοριστικά συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώνονται και διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρονται στα νοικοκυριά της πόλης του Αμαρουσίου με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων, όπως υπογραμμίζει η δημοτική αρχή. Η λειτουργία των δομών χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Αττικής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στεγάζεται επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 9 στο Μαρούσι. Η επικοινωνία των πολιτών και οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικώς, στους αριθμούς 210 8020861, 213 2031921, 213 2031922, καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 14:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet