Δήμος Αμαρουσίου προς Γ. Καραμέρο: ο πρώην διορισμένος αντιπεριφερειάρχης είναι ο τελευταίος που πρέπει να μιλά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου προς Γ. Καραμέρο: ο πρώην διορισμένος αντιπεριφερειάρχης είναι ο τελευταίος που πρέπει να μιλά

«Δεν μας εκπλήσσει το αίτημα του κ. Γιώργου Καραμέρου για παραίτηση της διοίκησης του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την… πρωτοφανή κακοκαιρία» απαντά η δημοτική αρχή στην ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι για τα αποτελέσματα της χθεσινής (14/10) νεροποντής στην πόλη.

«Είναι ο μόνος τρόπος διαφυγής από τις δικές του ευθύνες, γιατί το ρέμα Σαπφούς “πάγωσε” επί ημερών του, όταν ήταν διορισμένος “υπεύθυνος” αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών. Ο κόσμος του Αμαρουσίου και των Βορείων Προαστίων δεν ξεχνά ποιος είναι πραγματικά ο κ. Γιώργος Καραμέρος και ποιο ήταν το έργο του. Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για το θέμα αυτό» αναφέρει η διοίκηση του Δήμου και προσθέτει:

«Σήμερα, η διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς, για την οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η Περιφέρεια Αττικής, οδηγείται τους επόμενους μήνες σε δημοπράτηση και συνεπώς σε διαδικασία οριστικής επίλυσης. Επιπλέον είναι το πρώτο ρέμα που διευθετείται στην Αττική. Μέχρι την ημέρα της οριστικής αποκατάστασης του προβλήματος, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Εξωτερικών Συνεργείων και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου θα βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων, όπως πράττουν τις ώρες τις κακοκαιρίας “Μπάλος” και σε κάθε στιγμή εκτάκτων καιρικών φαινομένων όπως της “Μήδειας”».

Και η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής καταλήγει:

«Για τον κ. Γ. Καραμέρο μένει συνεπώς η ανάμνηση της “κίτρινης” νιτσεράδας. Είναι η εκείνη η επικοινωνιακή πανοπλία που έρχεται από το μακρινό, αλλά και συνάμα κοντινό 2017, του “μάχιμου” αντιπεριφερειάρχη. Τώρα, το μόνο κίτρινο που του έχει μείνει είναι η πένα του και αυτή καραδοκεί στις θεομηνίες, για να αντιπαλεύεται το σημαντικό καθημερινό και πραγματικό έργο της εκλεγμένης δημοτικής αρχής. Το επόμενο βήμα κιτρινισμού του κ. Γ. Καραμέρου ποιο θα είναι; Να κατηγορηθεί αυτή η δημοτική αρχή για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και στην υπόλοιπη Αττική; Γιατί όχι και… στην Ελλάδα;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet