Δήμος Αμαρουσίου: Σαφώς αναβαθμισμένη η ασφάλεια με υπηρεσίες φύλαξης και περιπολίες
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Σαφώς αναβαθμισμένη η ασφάλεια με υπηρεσίες φύλαξης και περιπολίες

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, σημαντικά έχει αναβαθμιστεί η ασφάλεια στον Δήμο Αμαρουσίου, σε πολλά επίπεδα, σε συνέχεια ενεργοποίησης από την 28η Φεβρουαρίου 2022 της σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών security, για τη φύλαξη δημοτικών κτηρίων, κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι στο επιχειρησιακό κέντρο του Δήμου καθημερινά καταγράφονται και αναφέρονται περιστατικά, τα οποία μεταβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ή ακόμη όταν σχετίζονται με την απειλή κατά ζωής ή κατά περιουσιών πολιτών ή καταστημάτων γίνεται άμεσα επικοινωνία με την Αστυνομία. Ενδεικτικά, το διάστημα αυτό έχουν καταγραφεί συμβάντα για θεματικές όπως: ελλιπής φωτισμός / οδοσήμανση, επικίνδυνα κλαδιά/δένδρα, παράνομη στάθμευση, παρουσία εξωσχολικών σε σχολική μονάδα, απόπειρες κλοπής καταστημάτων κ.ά.

Ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου αναφέρει: «Οι υπηρεσίες φύλαξης του κέντρου, των κοινόχρηστων χώρων και σχολείων της πόλης μας έχουν βοηθήσει και έχουν ισχυροποιήσει το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας. Η σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, γραφειοκρατική διαδικασία που ήδη έχουμε ξεκινήσει, θα αναβαθμίσει το επίπεδο ασφάλειας στην πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet