ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου προς δήμαρχο: Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις σε συναδέλφους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου προς δήμαρχο: Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις σε συναδέλφους

Σε επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου από τον αντιδήμαρχο Πρασίνου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ του Δήμου.

Το θέμα είχε ανακινήσει με αντίστοιχη καταγγελία ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι Σπύρος Μπόγδανος.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου αναφέρει:

Πληθαίνουν τα κρούσματα φραστικών επιθέσεων από αιρετούς σε εργαζόμενους στους δήμους. Μετά τη χυδαία επίθεση του αντιδημάρχου Καθαριότητας προς την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων, την επίθεση του δημάρχου σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Νισύρου, σειρά παίρνει το Μαρούσι, όπου ο αντιδήμαρχος της υπηρεσίας Πρασίνου «έλουσε» με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και βρισιές το πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου.

Αιτία για την επίθεση είναι σχετικό έγγραφο που έστειλε το σωματείο προς τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο ζητώντας να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία του.

Και αυτό το κρούσμα αποδεικνύει την ένταση της επίθεσης που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα από την κυβέρνηση και τους δημάρχους. Με τη συμπεριφορά τους οι αιρετοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ώστε να μην διεκδικούν, να είναι συνεχώς με το κεφάλι σκυμμένο, προκειμένου η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Ειδικά ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν είναι και λίγες οι στιγμές, και εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχει προκαλέσει με τις απόψεις του, αφού ήταν και είναι υπέρμαχος της πολιτικής που θέλει οι δήμοι να λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο επίσης είναι η συστηματική απαξίωση της υπηρεσίας Πρασίνου και από προσωπικό αλλά και από υλικοτεχνική υποδομή. Σκοπός και στόχος είναι η απαξίωση της υπηρεσίας προκειμένου να δοθεί στους επιχειρηματίες που στη κυριολεξία καραδοκούν.  

Προειδοποιούμε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα τον δήμαρχο ότι τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν μας πτοούν, αντιθέτως μας ατσαλώνουν ακόμα περισσότερο. Τον καλούμε να πάρει τώρα μέτρα απέναντι στα στελέχη του.

Καλούμε τους συναδέλφους να πλαισιώσουν ακόμα περισσότερο το σωματείο τους, να μην φοβηθούν, να καταγγείλουν περιστατικά εργοδοτικής τρομοκρατίας. Η ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει την απαράδεκτη φραστική επίθεση του αντιδημάρχου κατά του προέδρου του Σωματείου Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet