ΔΑΣ ΟΤΑ: “Να πληρωθούν οι μουσικοί της Φιλαρμονικής”
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ: “Να πληρωθούν οι μουσικοί της Φιλαρμονικής”

Τα δεδουλευμένα των μουσικών της Φιλαρμονικής Αμαρουσίου ζητεί να πληρωθούν από τη διοίκηση Αμαρουσίου η παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία, με την ακόλουθη ανακοίνωσή της.

Εξακολουθεί ο εμπαιγμός των μουσικών της φιλαρμονικής. Υπενθυμίζουμε ότι οι μουσικοί της φιλαρμονικής παραμένουν απλήρωτοι επί ένα χρόνο.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου συνειδητά πλέον κοροϊδεύει τους μουσικούς, στην αρχή είχαν πει ότι οι μουσικοί θα πληρωθούν τον Αύγουστο του 2014, μετά είπαν τον Οκτώβριο και μετά είπαν το Δεκέμβρη, ενώ ταυτόχρονα  προχώρησαν στην παραχώρηση της υπηρεσίας στα χέρια των μανατζαρέων με το αιτιολογικό ότι δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι μουσικοί, μειώνοντας και τις θέσεις αλλά και τις εμφανίσεις.

Αυτός είναι ο σεβασμός των διοικούντων όσον αφορά τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, αυτό είναι το μοντέλο της  τοπικής διοίκησης που υπηρετεί ο κύριος δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας υπόσχονται κυβέρνηση και κόμματα ευρωμονοδρόμου, απληρωσιά και εκμετάλλευση.

Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη διοίκηση εμπαίζει εργαζόμενους.

Καλούμε τους συναδέλφους μουσικούς να σηκώσουν το ανάστημά τους και να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Επειδή είναι Χριστούγεννα και πολλοί συνάδελφοι μουσικοί είναι άνεργοι και τα χρήματα της Φιλαρμονικής αποτελούν κύρια πηγή εσόδων απαιτούμε  από τους «ευαισθητοποιημένους» κυρίους της διοίκησης που υποτίθεται ότι κόπτονται για τα συμφέροντα των εργαζομένων  να καταβάλουν τα χρήματα μέχρι το μεσημέρι (σ.σ.  24 Δεκεμβρίου 2014).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet