ΔΑΣ ΟΤΑ: Προκλητική η διοίκηση Αμπατζόγλου – Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ: Προκλητική η διοίκηση Αμπατζόγλου – Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Η προκλητικότητα της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχει όρια. Οι κύριοι της διοίκησης δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα» αναφέρει η ΔΑΣ ΟΤΑ, τονίζοντας ότι, εν μέσω κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους, η διοίκηση του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως θέμα την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και συγκεκριμένα των πεζόδρομων,όπως επίσης και την ενσωμάτωση σε κωδικό του προϋπολογισμού, την ανάθεση σε σεκιούριτι της φύλαξης του δημαρχιακού μεγάρου.

«Η διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου μόνο ανεξάρτητη δεν είναι. Υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια την πολιτική της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρχεται και αυτή με τη σειρά της να δώσει γη και ύδωρ στους εργολάβους, προκειμένου να ενισχύσει την κερδοφορία τους» σημειώνει η ΔΑΣ ΟΤΑ και προσθέτει:.

«Λένε ψέματα ότι ο Δήμος δεν διαθέτει μηχάνημα για το πλύσιμο των δαπέδων των πεζοδρόμων. Συνάδελφοι, έχουν σχέδιο και μέθοδο. Και εμείς με τον σχεδιασμό μας, την οργάνωσή μας, μπορούμε να καταργήσουμε και τον σχεδιασμό τους και την πολιτική τους».

Η ΔΑΣ ΟΤΑ καλεί τη δημοτική αρχή να αποσύρει και τα δύο θέματα, ενώ απευθύνει προσκλητήριο στους δημότες για «γενικό ξεσηκωμό», καθώς τους απασχολεί το ζήτημα, αφού θα είναι αυτοί που κληθούν «να πληρώσουν το μάρμαρο».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Σήμερα Τετάρτη 23 του Οκτώβρη, στις 18:00, το απόγευμα να είμαστε όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και αύριο, Πέμπτη 24 του Οκτώβρη, συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία και δίνουμε δυναμικό παρών στις 10:30 στην πλατεία Βάθης, αλλά και το βράδυ μετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο των σωματείων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων, στις 6:30 το απόγευμα στα προπύλαια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet