Διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου τη Μεγάλη Εβδομάδα
Κοινωνία

Διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου τη Μεγάλη Εβδομάδα

Πιστές στην αποστολή τους, οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου και αυτές τις γιορτινές ημέρες θα βρίσκονται δίπλα σε όλους τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου «χτυπά δυνατά η καρδιά της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσφοράς για όλους τους Μαρουσιώτες που έχουν ανάγκη».

Προς ενημέρωση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου ανακοινώνεται το παρακάτω πρόγραμμα διανομών για τη Μεγάλη Εβδομάδα:

1) Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου: Κρέας + τρόφιμα.
2) Μ. Τετάρτη, 20 Απριλίου: δωροεπιταγές + παπούτσια.
3) Μ. Πέμπτη, 21 Απριλίου: τρόφιμα.

Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται και διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρονται στα νοικοκυριά της πόλης του Αμαρουσίου τα οποία έχουν ανάγκη στήριξης. «Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο έπακρο ότι κανείς συμπολίτης μας δεν θα νιώσει ούτε στιγμή μόνος ή αβοήθητος» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Η λειτουργία των δομών χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Αττικής.

Οι υπηρεσίες του κοινωνικού παντοπωλείου – συσσιτίου παρέχονται στους ωφελούμενους πολίτες με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής για την προστασία των δικαιούχων αλλά και των εργαζόμενων του. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς.

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 9, Μαρούσι 151 24
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά από Δευτέρα – Σάββατο από 08:00 – 14:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 8020861, 213 2031921, 213 2031922.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet