Διανομή τροφίμων και νωπών αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων και νωπών αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου

Με στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, ώστε να μην στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε τρόφιμα μακράς διαρκείας σε 60 πολίτες-ωφελούμενους του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Παρέδωσε επίσης, 350 κιλά φρέσκα ψάρια σε ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου, σε μέλη του ΚΑΠΗ και στις ενορίες της πόλεως, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Αγίου Ελευθερίου και της Υπαπαντής του Σωτήρα στην Αγία Φιλοθέη.

Οι παραπάνω κοινωνικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας και προστασίας προς το συνάνθρωπο.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που με την ανιδιοτελή προσφορά τους συνδράμουν στην προσπάθεια διατήρησης της κοινωνικής συνοχής και στην πρόληψη του φαινομένου του κοινωνικού αποκλεισμού.

Τον συντονισμό και την επίβλεψη στη διανομή των τροφίμων και των νωπών αλιευμάτων είχε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet