Διανομή φαγητού από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου σε ευπαθείς πολίτες και τον Αύγουστο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή φαγητού από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου σε ευπαθείς πολίτες και τον Αύγουστο

Φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό θα διανέμεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου και κατά τον μήνα Αύγουστο σε ευπαθείς πολίτες του Δήμου.

«Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία του σε άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, υποστηρίζει την αδιάλειπτη διανομή του συσσιτίου του κοινωνικού παντοπωλείου και για τον μήνα Αύγουστο, που αποτελεί μία ιδιόρρυθμη περίοδο του καλοκαιριού» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρου Κόνιαρη, αξιοποιήθηκε συνεργασία με την εταιρεία AΔΑΜΑΝΤΑΣ Catering, η οποία και καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες ευπαθών πολιτών του Αμαρουσίου για τον μήνα Αύγουστο.

Με τον τρόπο αυτό διανέμονται 90 μερίδες φρέσκου μαγειρεμένου φαγητού σε καθημερινή βάση, σε άτομα που, λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στην κάλυψη των βασικών αναγκών.

Το συσσίτιο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στο Μαρούσι με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος και υποστηρίζει εμπράκτως την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζεται στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet