Διπλή δράση εθελοντικού καθαρισμού από την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διπλή δράση εθελοντικού καθαρισμού από την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο της εβδομάδας για την προστασία του περιβάλλοντος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Αμαρουσίου, με κεντρικό μήνυμα «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ», πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 εθελοντικό καθαρισμό από σκουπίδια στο κτήμα Συγγρού.

Επίσης, την Κυριακή 7 Ιουνίου τα μέλη της ΟΝΝΕΔ συμμετείχαν και στη δράση που πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου και η εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο πάρκο του Αρίωνα, στην περιοχή της Νέας Λέσβου.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Ηλίας Ζορμπαλάς, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την προσφορά τους «σε μια τόσο κρίσιμη για το περιβάλλον περίοδο που βιώνουμε», τόνισε τη σημασία της οικολογικής και οικονομικής ανάπτυξης «που θα επιτευχθεί μέσα από την καθημερινή ευαισθητοποίηση όλων μας για την προστασία του».

Η δράση καθαρισμού της Πέμπτης ξεκίνησε παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκίας Κεφαλογιάννη και του αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αλέκου Κόκκαλη. Επιπλέον συμμετείχε ο υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ, Απόστολος Γούτας και ο πρόεδρος της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αθήνας, Μηνάς Χαμπαρτζουμιάν, με τους συνεργάτες του.

Το παρών στη δράση της Κυριακής έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ενώ παρόντες από την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου ήταν ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μακροποδάρας και τα μέλη Αντώνης Κλάδης, Κωνσταντίνος Κοκκινάκης, Βέρα Τσαγκαροπούλου, Μαριάννα Τσιπουράκη και Πέτρος Σαράντου.

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Αμαρουσίου ευχαριστεί τον Δήμο Αμαρουσίου για την προμήθεια υλικών με τα οποία πραγματοποιήθηκε η συλλογή των απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet