Διπλό «χτύπημα» σε βενζινάδικο και κάβα ποτών σε Μαρούσι και Ηράκλειο – Μία σύλληψη
Κοινωνία

Διπλό «χτύπημα» σε βενζινάδικο και κάβα ποτών σε Μαρούσι και Ηράκλειο – Μία σύλληψη

Διπλό «χτύπημα» σε διάστημα μικρότερο των 40 λεπτών πραγματοποίησε τα ξημερώματα Δευτέρας 10/3 προς Τρίτη τρεις Ρομά, στα Βόρεια Προάστια.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μαρούσι, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα εργάζονταν και του απέσπασαν όσα χρήματα είχε πάνω του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής που ξεκίνησαν αναζητήσεις στις γύρω περιοχές, έχοντας την περιγραφή των δραστών από τον υπάλληλο του βενζινάδικου. Να σημειώσουμε ότι ανάμεσά τους βρίσκονταν και μια γυναίκα, η οποία εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 02:40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνεται για διάρρηξη σε κάβα ποτών και ξηρών καρπών στο Ηράκλειο Αττικής. Επί τόπου σπεύδουν πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εντοπίζουν σε κοντινή απόσταση τους Ρομά, οι οποίοι επιχειρούν να διαφύγουν. Στην οδό Θράκης, τελικά, καταφέρνουν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν ένα άτομο.

Όπως αποδείχτηκε κατά την προανάκριση ήταν μέλος της ίδιας σπείρας που λήστεψε το βενζινάδικο, καθώς αναγνωρίστηκε και από τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Πρόκειται για ανήλικο Ρομά, ήδη σεσημασμένο για κλοπές και ληστείες.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet