Συνεργασία ΚΕΔΑ και Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου με καλλιτεχνικά σημεία αναφοράς…
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεργασία ΚΕΔΑ και Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου με καλλιτεχνικά σημεία αναφοράς…

Συνάντηση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο, Θωμά Πατσέα και τα μέλη του Συλλόγου της Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους του Συλλόγου δράσεις και θεματικές που μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για καλλιτεχνική δημιουργία και εξωστρέφεια στο Μαρούσι όπως:

  • Δημιουργία αρχείου παλαιών φωτογραφιών του Αμαρουσίου.
  • Φωτογραφική αποτύπωση του σύγχρονου αστικού τοπίου του Αμαρουσίου.
  • Διοργάνωση εκθέσεων φωτογραφιών. 
  • Διοργάνωση διαγωνισμού φωτογραφίας.
  • Δημιουργία σειράς εκπαιδευτικών μαθημάτων.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τα μέλη του Συλλόγου δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην έως τώρα καλή και ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο και την ΚΕΔΑ, ενώ με τη σειρά του ο κ. Πέππας μετέφερε την πολιτική βούληση του δημάρχου για συνεχή εμπλουτισμό των καλλιτεχνικών δράσεων του Δήμου, με τη συνδρομή καταξιωμένων επαγγελματιών και δασκάλων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τμήμα Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που όπως τόνισε φαίνεται από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet