Δωρεάν μαθήματα tablet και διαδικτύου σε άτομα 50+ ετών στον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν μαθήματα tablet και διαδικτύου σε άτομα 50+ ετών στον Δήμο Αμαρουσίου

Με στόχο την ίση πρόσβαση στην τεχνολογία για κάθε ηλικία μέσα από το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», ο Δήμος Αμαρουσίουγια άλλη μια χρονιά σε συνεργασία με την COSMOTE, στρατηγικό συνεργάτη της 50 + Ελλάς, προσφέρει δωρεάν μαθήματα tablet και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) προσφέρουν στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες των νέων τεχνολογιών συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καταπολέμηση του τεχνολογικού χάσματος που παρατηρείται ως επί το πλείστον στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου κύκλου μαθημάτων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η αγάπη για τη μάθηση δεν έχει ηλικία. Σε μια τεχνολογικά εγγράμματη εποχή είναι άδικο να υπάρχουν τεχνολογικά αναλφάβητοι άνθρωποι. Συνεργαζόμενοι με την COSMOTE προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που το επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες αυτές που θα τους ανοίξουν τις πόρτες της τεχνολογίες και του διαδικτύου».

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε πρωινές και απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα από 10:30 έως 14:30 και από 16:00 έως 20:00 (Λεωφ. Κηφισίας 108).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6249300 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 21:00).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet