Δωρεάν μπάνια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1η έως 20/8
Κοινωνία

Δωρεάν μπάνια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1η έως 20/8

Ελεύθερη πρόσβαση στις πισίνες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου θα έχουν από 1η έως 20 Αυγούστου 2015 οι πολίτες Αμαρουσίου κάθε ηλικίας, ενήλικες και παιδιά με τη συνοδεία γονέα εντός της πισίνας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τους πολίτες που αδυνατούν να προγραμματίσουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι, προσφέροντάς τους ευκαιρίες δροσιάς και καλοκαιρινής αναψυχής εντός των τειχών της πόλης.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δήμου για την υποστήριξη των κοινωνικά αδύναμων, με απόφαση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, το Κολυμβητήριο της πόλης θα παραμείνει ανοικτό κατά το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου προσφέροντας «καταφύγιο» δροσιάς για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

«Το φετινό καλοκαίρι επιφυλάσσει ιδιαιτερότητες για μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, που λόγω των απρόσμενων πολιτικών εξελίξεων αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, δεν μπορούν να μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους ή να προγραμματίσουν τις διακοπές τους σε κάποιον τουριστικό προορισμό. Πάντοτε μπροστά σε πρωτοβουλίες κοντά στον συνάνθρωπο, το δύσκολο αυτό καλοκαίρι προσφέρουμε δωρεάν στιγμές δροσιάς και καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς στον φιλόξενο χώρο του δημοτικού μας κολυμβητηρίου τηρώντας όλες τις απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Οι λουόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου και δερματολόγου για την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για την προστασία της δημόσιας Υγείας κατά τη χρήση της πισίνας.

Οι ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου από 1η έως 20 Αυγούστου θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου θα υπάρχει ναυαγοσώστης. Εθελοντής γιατρός θα βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε περίπτωση ανάγκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet