Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19 για όλο τον Απρίλιο από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19 για όλο τον Απρίλιο από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Αμαρουσίου

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος, τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (Covid-19) θα πραγματοποιούνται με κινητές μονάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00, για όλο τον μήνα Απρίλιο, στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ για τη συνεργασία και την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας να βρίσκονται στο Μαρούσι τα κλιμάκιά του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ικανοποιείται έτσι η ανάγκη της πρόληψης, αλλά και της παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης, ειδικά τώρα που μπαίνουν και στη ζωή μας τα self tests. Το Μαρούσι, ως κέντρο εμβολιασμών, ανάγεται με αυτή την ενέργεια και με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, ως ο ολοκληρωμένος μητροπολιτικός κόμβος πρόληψης υγείας για τα Βόρεια Προάστια, με την απόλυτη στήριξη του Δήμου μας».

Υπενθυμίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet