Δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων για τις ΜΕΘ της χώρας από τη «Μυτιληναίος»
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων για τις ΜΕΘ της χώρας από τη «Μυτιληναίος»

Η εταιρεία «Μυτιληναίος», από την πρώτη στιγμή της κρίσης με τον κορωνοϊό επικοινώνησε με το υπουργείο Υγείας και σε απόλυτη συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες των νοσοκομείων, προχώρησε στην αγορά 65 ειδικών αναπνευστήρων για χρήση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που αντιμετωπίζουν εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά.

Και δεν μένει εκεί, αλλά όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, παραμένει σε ανοικτή γραμμή με τους υπεύθυνους φορείς, δηλώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης της έκτακτης αυτής κατάστασης.

Όπως αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση, «η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, μάχονται αυτή τη στιγμή με έναν αόρατο εχθρό. Σύντομα θα βγούμε νικητές, ωστόσο ο στόχος είναι αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινο επίπεδο».

«Η “Μυτιληναίος” διαχρονικά συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις κάθε φορά που οι ανάγκες της πατρίδας μας το επιβάλλουν. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις απαιτούν σωστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και ουσιαστική» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet