Εκατοντάδες καταναλωτές στην 38η δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Εκατοντάδες καταναλωτές στην 38η δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, πιστοί στο ραντεβού τους, έκαναν και αυτήν την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, τις αγορές στην 38η δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου που εμβόλιμα, κατόπιν δικής του απαίτησης, πραγματοποιήθηκε και τον Οκτώβριο. Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. Όπως επισημαίνει ο Δήμος, εδώ και έξι χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της 38ης δράσης, ο κ. Πατούλης ανέφερε: «Το σταθερό ενδιαφέρον εκατοντάδων καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, αποδεικνύει ότι η επιλογή μας όλα αυτά τα χρόνια να διοργανώνουμε αγορές με μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών τους».

Στην 38η δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα που έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον Δήμο, βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων. Πρώτα σε προτίμηση ήταν τα κάστανα, οι ξηροί καρποί, ο μούστος και τα παράγωγά του, τα ρόδια, τα λαχανικά, τα όσπρια, το αλεύρι και το μέλι.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 38η αγορά παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Νίκος Πέππας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη και Ελένη Λέκκα.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο από Δευτέρα – Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η προγραμματισμένη δράση για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet