Εκδήλωση – συζήτηση για τον ΕΝΦΙΑ από τον Σύλλογο «Κασταλία»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εκδήλωση – συζήτηση για τον ΕΝΦΙΑ από τον Σύλλογο «Κασταλία»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» προσκαλεί σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα τον ΕΝΦΙΑ, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στον «Ιππόκαμπο» (Σπύρου Λούη 20, Πλατεία Ηρώων, Κέντρο Αμαρουσίου, τηλ: 210 6141149, 210 6122775).

Όπως μας ενημερώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Κρεκούκια και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Παπαζλιώτης:

Την εκδήλωση αυτή, για την εφιαλτική στις μέρες μας φορολόγηση των ακινήτων, το Δ.Σ. αποφάσισε να την οργανώσει, ευαισθητοποιημένο στην αγωνία και ανταποκρινόμενο σε αίτημα των μελών και των φίλων του Συλλόγου, που, λόγω της όποιας ακίνητης περιουσίας τους, νιώθουν σήμερα σε αδιέξοδο, κυριολεκτικά «υπό διωγμόν». Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και ο προβληματισμός για τους τρόπους αντιμετώπισης του «φλέγοντος» αυτού, τα τελευταία χρόνια, προβλήματος, που, εκτός των άλλων, απειλεί σοβαρά την ψυχική μας υγεία και ισορροπία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ.:

  1. Αντωνία Κατερίνη από την «Αλληλεγγύη για όλους», με θέμα: «Η δήμευση της ακίνητης περιουσίας».
  2. Βασίλης Παπαστεργίου, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα: «ΕΝΦΙΑ: Προβλήματα και τρόποι αντίδρασης».
  3. Ιωάννης Βρέλλος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, με θέμα: «Η φορολόγηση των ακινήτων και ειδικότερα ο ΕΝΦΙΑ».
  4. Εκπρόσωποι από την ΠΟΜΙΔΑ «Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων».

Θα ακολουθήσουν τα ερωτήματα και οι απόψεις των μελών και των φίλων του Συλλόγου που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση- συζήτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet