ΕΝΑΜ: Το Μαρούσι δεν χρειάζεται στείρες τοποθετήσεις αλλά συμπόρευση και συνεργασία
Κοινωνία

ΕΝΑΜ: Το Μαρούσι δεν χρειάζεται στείρες τοποθετήσεις αλλά συμπόρευση και συνεργασία

Το Ενιαίο Αυτοδιοικητικό Μέτωπο (ΕΝΑΜ) απαντά σε πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Εκτός των Τειχών, στην οποία και έθεσε ως όρο για να συζητήσει πιθανές συγκλίσεις με την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι μη συμμετοχή των δυνάμεων «εθνικιστικού-ξενοφοβικού προσανατολισμού, όπως το ΕΠΑΜ (ΕΝΑΜ)».

Στην ανακοίνωσή του το ΕΝΑΜ εντάσσει τους Εκτός των Τειχών στις δυνάμεις της «αμερικανικής αριστεράς», του κατηγορεί για ψεύδη και ανακρίβειες και καλεί σε συμπόρευση και συνεργασία για το καλό του Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΝΑΜ:

Ζούμε σε μια περίοδο, όπου η γελοιότητα, οι ανακρίβειες και το ψεύδος κατακλύζουν την κεντρική πολιτική, δυστυχώς και σε τοπικό επίπεδο, από δυνάμεις της αμερικανικής αριστεράς, σε βάρος του ΕΝΑΜ.

Χαρακτηριστική  περίπτωση η ανακοίνωση της παράταξης Εκτός των Τειχών με την οποία κατηγορεί το ΕΝΑΜ ως δύναμη «εθνικιστικού-ξενοφοβικού προσανατολισμού».

Ας μας πουν λοιπόν οι συντάκτες της ανακοίνωσης, πότε το ΕΝΑΜ (ΕΝιαίο Αυτοδιοικητικό Μέτωπο) μίλησε ή έγραψε σε ανακοίνωσή του για «φυλή, θρησκεία, χρώμα, φύλο και σεξουαλική προτίμηση»; 

Πότε έχουμε  εκφράσει απαράδεκτες ξενοφοβικές-ρατσιστικές απόψεις;

Φυσικά, θα μπορούσαν να πληροφορηθούν την αλήθεια, αν διάβαζαν το πλήθος των ανακοινώσεων και τις παρεμβάσεις μας στον τοπικό Τύπο ή, έστω, αν μιλούσαν μαζί μας.  Όμως, η ύποπτη και νοσηρή εμπάθεια και η εξίσου περίεργη μανία για συκοφάντηση του ΕΝΑΜ δεν φαίνεται ότι επιτρέπει ψύχραιμες σκέψεις και μια πιο διερευνητική αναζήτηση της αλήθειας.

Κάποιοι ενοχλούνται γιατί το ΕΝΑΜ συνδυάζει μια γνήσια και βαθιά ενωτική στάση με  έμπρακτο τρόπο, χωρίς να διχάζει,  ενώ κάποιοι στην «αμερικανική αριστερά» κάνουν το αντίθετο, ελλείψει επιχειρημάτων, θέσεων και πολιτικού λόγου.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους, το Μαρούσι δεν χρειάζεται στείρες τοποθετήσεις και διαμάχες με ανακρίβειες και ψεύδη, αλλά συμπόρευση και συνεργασία. Το ΕΝΑΜ το έχει αποδείξει έμπρακτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet