Ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι ζητεί ο Λ. Μαγιάκης
Κοινωνία

Ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι ζητεί ο Λ. Μαγιάκης

Ανοιχτή επιστολή απευθύνει προς τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλη Κόκκαλη, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Μαγιάκης, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι.

Ο δημοτικός σύμβουλος ζητεί να ενημερωθεί η παράταξή του για όλα τα τεχνικά και υπηρεσιακά θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων στο Μαρούσι, όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανοιχτή επιστολή:

Θέμα: Αντιπλημμυρικά Έργα Αμαρουσίου

Προς: Αντιδήμαρχο Τ.Υ κ. Β. Κόκκαλη

Κοιν.: Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη

Πρ. Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Βραχνό

Κύριε αντιδήμαρχε,

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε στον Τύπο ανακοινώσεις που αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης μας προερχόμενες από την πλευρά του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.

Επειδή το ανωτέρω θέμα είναι πολύ σοβαρό και κρίσιμο για τη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας δεν μπορεί να γίνεται, κατά τη γνώμη μας, αντικείμενο προσωπικών αντιπαραθέσεων, που μάλιστα έχουν ξεπεράσει και τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας, μεταξύ κορυφαίων θεσμικών παραγόντων.

Η συνέχιση αυτής της κατάστασης υπονομεύει το κύρος της Αυτοδιοίκησης.

Αντί της ψύχραιμης εξέτασης των πραγματικών προβλημάτων και της προσπάθειας εξεύρεσης της βέλτιστης λύσης, γινόμαστε μάρτυρες μιας στείρας αντιπαράθεσης που υποτιμά τους πολίτες και δημιουργεί αποστροφή προς τον θεσμό.

Τις θέσεις αυτές η παράταξή μας έχει διατυπώσει πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο και δημοσιεύσει στον ημερήσιο τοπικό Τύπο, χωρίς όμως να εισακουσθεί μέχρι τώρα.

Επειδή δεν θα θέλαμε να αποτελέσουμε μέρος αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, ούτε να εμπλακούμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όπως, σε συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων, μας ενημερώσετε άμεσα και λεπτομερώς για όλα τα τεχνικά και υπηρεσιακά θέματα που αφορούν την εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων στο Μαρούσι, ώστε να σχηματίσουμε σαφή και τεκμηριωμένη άποψη.

Σε αναμονή απαντήσεως σας το συντομότερο δυνατόν.

Λευτέρης Μαγιάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

Επικεφαλής παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet