Ενωμένο Μαρούσι: Έως τις 20/7 «παγώνει» η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου «Σπ. Λούης»
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Έως τις 20/7 «παγώνει» η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου «Σπ. Λούης»

Τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, για την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του κ. Αμπατζόγλου έχει αποθρασυνθεί και μετά τα έργα και τις υπηρεσίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα την πανδημία, επιχειρεί να προχωρήσει στην ανακαίνιση του εμβληματικού κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας «Σπύρος Λούης», έργου που κοστολογεί με 1.180.000 ευρώ, με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες!

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και οι παρατάξεις που τον στηρίζουν, όμως, δεν υπολόγισαν ότι το πολιτικό σκάνδαλο που ετοιμάζουν δεν θα πέρναγε απαρατήρητο.

Έτσι όπως ενημερωθήκαμε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 1ης Ιουνίου, κατασκευαστική εταιρεία προσέφυγε στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, για να ακυρώσει την ανάθεση διενέργειας του έργου χωρίς διαγωνισμό, όπως είχε αποφασίσει να το κάνει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου!

Με συνέπεια το έργο που εξήγγειλε ο κ. Αμπατζόγλου εν χορδαίς και οργάνοις να έχει «παγώσει» τουλάχιστον έως τις 20 του ερχόμενου Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet