Ενωμένο Μαρούσι: Πλημμύρες και εγκλωβισμένα αυτοκίνητα ξανά στον Δήμο με την πρώτη κακοκαιρία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Πλημμύρες και εγκλωβισμένα αυτοκίνητα ξανά στον Δήμο με την πρώτη κακοκαιρία

Ότι «με την πρώτη κακοκαιρία δημότες Αμαρουσίου και διερχόμενοι πολίτες αντιμετώπισαν για άλλη μία φορά πολλαπλές σοβαρές απειλές για τη ζωή και την περιουσία τους» επισημαίνει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι.

Το Ενωμένο Μαρούσι αναφέρει σχετικά:

«Πολίτες εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στο υπόγειο τμήμα της οδού Σπύρου Λούη. Τα αυτοκίνητα παρέμειναν εγκλωβισμένα και η οδός έκλεισε μέχρι την παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και την άντληση των υδάτων. Πλημμύρισε για άλλη μια φορά η Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, η Αγίου Αθανασίου καθώς και το νέο υπαίθριο πάρκο επί της οδού.

Υπενθυμίζουμε ότι είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Θ. Αμπατζόγλου να γίνει η πλατεία και το υπαίθριο γυμναστήριο πάνω στη 1η ζώνη του ρέματος Σαπφούς μετά την πραγματοποίηση έργων μαζί με την Περιφέρεια Αττικής για τη διευθέτηση του ρέματος, ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η ασφάλεια των πολιτών σε μια περιοχή που σχεδόν σε κάθε καταιγίδα κάτοικοι και περαστικοί κρατούν την αναπνοή τους.

Το Ενωμένο Μαρούσι, αφουγκραζόμενο την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και προκρίνοντας την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών ως πρώτη αξία, έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του συντονιστικού τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας υπέρ της άμεσης διευθέτησης του ρέματος για την προληπτική αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στην πόλη μας.

Στον αντίποδα, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου βρίσκονται σε “πλημμύρα ασυνεννοησίας” για τα αντιπλημμυρικά έργα και πάντα στο έλεος του κρατικού μηχανισμού για κατασταλτική και μόνο αντιμετώπιση των φαινομένων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet