Ενωμένο Μαρούσι: Πόσο κοστίζει ένα Ford Fiesta και πόσο το αγόρασε ο κ. Αμπατζόγλου για τον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Πόσο κοστίζει ένα Ford Fiesta και πόσο το αγόρασε ο κ. Αμπατζόγλου για τον Δήμο Αμαρουσίου

Η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο, τονίζει ότι η δημοτική αρχή προχώρησε στην αγορά ενός αυτοκινήτου για τις ανάγκες των υπηρεσιών, δίνοντας 17.450 ευρώ, ενώ το Ι.Χ. κοστίζει 12.992 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Καμιά φορά μόνο με πικρό χιούμορ μπορεί να προσεγγίσει κανείς το πάρτι αναθέσεων της διοίκησης του Θ. Αμπατζόγλου που πλέον το έχει παρακάνει ακόμα και όταν πρόκειται για την αγορά ενός αυτοκινήτου 1.000 κυβικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών.

Συνεχίζει τα ίδια που ξεκίνησε προ μηνών όταν ο Δήμος μας αγόρασε πανάκριβα και με απευθείας ανάθεση τρία τουρκικά λεωφορεία με 586.000 ευρώ εργαλειοποιώντας τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τη διαχείριση της πανδημίας.

Έκτοτε συνεχώς ανακαλύπτουμε σπατάλη των δημοτικών πόρων.

Οφείλει λοιπόν ο κ. Αμπατζόγλου στους δημότες του Αμαρουσίου να εξηγήσει πώς ο Δήμος αγοράζει στη νέα αυτή περίπτωση τρία επιβατικά αυτοκίνητα 15.000 ευρώ ακριβότερα από τον επίσημο λιανικό κατάλογο της εταιρείας; Από που προκύπτει αυτή η διαφορά;

Ιδού το έγγραφο της δαπάνης:

Ένα αυτοκίνητο που για όλους κοστίζει 12.992 ευρώ ο κ. Αμπατζόγλου το πλήρωσε (με τα χρήματα των δημοτών βεβαίως) 17.450 γιατί… μπορεί.

Γιατί οι δημότες Αμαρουσίου θα πληρώσουν συνολικά για την αγορά τριών επιβατικών οχημάτων το ποσό των 64.914 ευρώ, ενώ από τον κατάλογο λιανικής πώλησης της FORD που παραθέτουμε (https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf) προκύπτει ότι τρία επιβατικά οχήματα πέντε θέσεων (μικρού τύπου) – FORD FIESTA Titanium 1.0L κοστίζουν συνολικά 49.812 ευρώ.

Καλοτάξιδα πάντως και κάθε άλλο… καλό ευχόμαστε. Ενημερώνουμε όμως τους δημότες ότι αυτά τα χρήματα είναι δικά τους και θα έπρεπε να κατευθύνονται στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet