Ενωμένο Μαρούσι: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι

«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι» επισημαίνει η παράταξης Ενωμένο Μαρούσι με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Τον φάκελο της προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια στο Μαρούσι ανοίγει ο συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, συνομιλεί με τη Δέσποινα Μαχαίρα, η οποία με το ηλεκτροκίνητο της αμαξίδιο αποτυπώνει μέσα από ένα βίντεο τους αποκλεισμούς που η ίδια και δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας βιώνουν στην πόλη λόγω ελλιπών ή ασυντήρητων υποδομών.

Η συμμετοχή της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος καταδεικνύει έμπρακτα ότι στόχος και προτεραιότητα για το #Ενωμένο Μαρούσι είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες. Άλλωστε, όπως τονίζει ο Γ. Καραμέρος, ο δείκτης πολιτισμού μιας πόλης αποτυπώνεται στην ποιότητα της ζωής που διασφαλίζει και για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι καλεί όλες τις Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες να συνδιαμορφώνουν το προεκλογικό πρόγραμμα και για τα ζητήματα των ΑμεΑ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα enomenomaroussi.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet