Ενότητα: Η αδιαφορία είναι συνενοχή!
Κοινωνία

Ενότητα: Η αδιαφορία είναι συνενοχή!

Στο ζήτημα του έργου αδιαβροχοποίησης των επιστρώσεων στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου, για το οποίο είχε υποβάλει και σχετική ερώτηση (Ερωτήσεις Ενότητας για δολιοφθορές και επίστρωση πεζοδρόμων), επανέρχεται η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η παράταξη υποστηρίζει ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης απέφυγε να απαντήσει στο καίριο ερώτημά της για το τελικό αποτέλεσμα του έργου (Δ. Καρλαύτης: Τεχνικώς άρτιες οι εργασίες αδιαβροχοποίησης πεζοδρόμων), ζητεί να μάθει τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για την αποκατάσταση της ζημιάς και προσθέτει, με νόημα, ότι “η αδιαφορία είναι συνενοχή”.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Ενότητα αναφέρει:

Στη μακροσκελή  απάντηση της ερώτησης που υποβάλαμε για την κατασπατάληση 115.194,42€ για την αποτυχημένη αδιαβροχοποίηση των επιστρώσεων του εμπορικού κέντρου της πόλης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δ. Καρλαύτης αποφεύγει να απαντήσει ευθέως στο ερώτημά μας:

Είναι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα ή όχι; Αποφεύχθηκαν οι λεκέδες στις επιστρώσεις μετά την αδιαβροχοποίηση ή όχι;

Προφανώς και δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Οι ρύποι είναι εκεί, περισσότεροι από ποτέ.

Αν όπως ο ίδιος ισχυρίζεται «ο ανάδοχος έχει ακέραια την ευθύνη για την άριστη ποιότητα των πάσης φύσεως υλικών που υπεισέρχονται στις διάφορες εργασίες και της άρτιας και έντεχνης εκτέλεσης των εργασιών», γιατί εξόφλησε το τιμολόγιο του αναδόχου χωρίς να ελέγξει το αποτέλεσμα;

Και  τι μέτρα σκοπεύει να πάρει προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά του Δήμου;

Η αδιαφορία είναι συνενοχή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet