Επίσκεψη κ.κ. Κύριλλου στον Γ. Πατούλη
Κοινωνία

Επίσκεψη κ.κ. Κύριλλου στον Γ. Πατούλη

Τις πατρικές ευχές και την ευλογία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου για τη νέα δημαρχιακή θητεία δέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου.

Ο κ.κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τον κ. Γ. Πατούλη στο γραφείο του στο δημαρχείο, προκειμένου να του απευθύνει τις εγκάρδιες ευχές του για κάθε επιτυχία στο έργο και στην επίτευξη των στόχων του και την επόμενη πενταετία για την ευημερία των πολιτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κοινή βούληση να συνεχισθεί η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στους Ιερούς Ναούς της πόλης του Αμαρουσίου και την προσπάθεια που θα αναληφθεί για την επίλυση των εκκρεμοτήτων.

Ολοκληρώνοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε από καρδιάς τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για την επίσκεψη και τις θερμές ευχές του, με τη διαβεβαίωση ότι η δημιουργική προσπάθεια απέναντι στις προκλήσεις της εποχής θα συνεχισθεί επ΄ ωφελεία όλων των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet