Επίσκεψη Πάνου Βραχνού στο ΚΑΠΗ Κοκκινιάς
Κοινωνία

Επίσκεψη Πάνου Βραχνού στο ΚΑΠΗ Κοκκινιάς

Το 3ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ Κοκκινιάς, στην οδό Μεσογείων 82, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

«Ο κ. Βραχνός έγινε δεκτός σε ένα απόλυτα θετικό και εγκάρδιο κλίμα, με τους ανθρώπους να τον κοιτούν στα μάτια και να του εύχονται ολόψυχα να σαρώσει στις εκλογές, λέγοντάς του πόσο πολύ εκτιμούν την κοινωνική του προσφορά και τη σημαντική και ουσιαστικά παρεμβατική παρουσία του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κάνανε λόγο για έναν άνθρωπο με όραμα, εμπνευσμένο και, σε κάθε περίπτωση, ικανό να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμαρουσίου και να οδηγήσει την πόλη πολύ ψηλά» τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Ο κ. Βραχνός συνομίλησε για πολύ ώρα με όλους, άκουσε τα προβλήματα, τα παράπονα και τις ανησυχίες τους και δεσμεύτηκε να είναι ουσιαστικά κοντά τους την επομένη των εκλογών.

«Δείχνετε για πολλοστή φορά το έντονο και γνωστό σε όλους τους Μαρουσιώτες κοινωνικό σας προφίλ, που σας καθιστά ξεχωριστό ως επιστήμονα, άνθρωπο και σύντομα ηγέτη, που θα αναλάβει το δημαρχιακό θώκο», του είπαν χαρακτηριστικά οι «οικοδεσπότες» του 3ου  Περιφερειακού Παραρτήματος ΚΑΠΗ Κοκκινιάς, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet