Επί… προσωπικού η κόντρα!
Κοινωνία

Επί… προσωπικού η κόντρα!

Επί… προσωπικού εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΟΥΣΙ Λευτέρη Μαγιάκη σχετικά με τις δράσεις της κίνησης “Αλληλέγγυοι Δρόμοι”. Ο Δήμος ζητεί από τον κ. Λ. Μαγιάκη να καταδικάσει τις ενέργειες των “Αλληλέγγυων Δρόμων” και να πληρώσει η παράταξή του τα πρόστιμα των παραγωγών.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Καταδικάστε άμεσα κύριε Μαγιάκη την απαράδεκτη ενέργεια διανομής εντύπων με υβριστικό για τον Δήμο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια δημοτικής δράσης διανομής τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, από πρόσωπα που δήλωναν μέλη των “Αλληλέγγυων Δρόμων”.

Η παρουσία (για πρώτη φορά) του κυρίου Μαγιάκη, στην 8η Πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου για διάθεση φθηνών και ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές της πόλης, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ευχάριστο γεγονός, που θα σηματοδοτούσε την υιοθέτηση ενός άλλου πολιτικού ήθους από πλευράς της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης.

Μας προβληματίζει, όμως, ότι η παρουσία αυτή συνέπεσε, εντελώς συμπτωματικά θέλουμε να πιστεύουμε, με την απαράδεκτη από κάθε άποψη πρωτοβουλία ελάχιστων πολιτών που δήλωναν μέλη των “Αλληλέγγυων Δρόμων”, οι οποίοι εισήλθαν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέσα στον δημοτικό χώρο όπου διεξάγονταν η δράση, με σκοπό να διανείμουν έντυπα με ψευδές και υβριστικό περιεχόμενο για τη Δημοτική Αρχή. Περιεχόμενο που είχε ελάχιστη σχέση με τη δράση που πραγματοποιούνταν αλλά, κυρίως, προέβαλε τις θέσεις συγκεκριμένου κόμματος, και εντελώς συμπτωματικά και της δημοτικής παράταξης του κ. Μαγιάκη.

Ο κ. Μαγιάκης οφείλει να καταδικάσει άμεσα και απερίφραστα αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, κι όχι να ζητά υποκριτικά από τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, να παρέμβει για να ακυρώσει τα πρόστιμα που επέβαλαν κρατικές υπηρεσίες σε παραγωγούς που είχαν παράνομα καταλάβει δημοτικό χώρο και διέθεταν τα προϊόντά τους, με παρότρυνση των μελών των “Αλληλέγγυων Δρόμων”.

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου δεν αντιλαμβάνεται την παράβαση της υφιστάμενης νομοθεσίας ως απλή γραφειοκρατική διαδικασία, όπως ο κ. Μαγιάκης. Ούτε θεωρεί ότι ανήκει στις αρμοδιότητές της η παροχή «πολιτικής προστασίας» σε ομάδες πολιτών που συνειδητά παρανομούν, με το μανδύα της αλληλεγγύης.

Δεν πρέπει να αισθάνονται περήφανοι όσοι, καλυπτόμενοι πίσω από τον μανδύα των “Αλληλέγγυων Δρόμων”, που χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τα πολιτικά τους σχέδια τις ανάγκες για μεροκάματο των παραγωγών – βιοπαλαιστών, τους οποίους προσκαλούν να συμμετάσχουν σε δράσεις χωρίς να τους διασφαλίζουν ταυτόχρονα τη νόμιμη δραστηριοποίηση τους. Εξαιτίας αυτής της ανεύθυνης συμπεριφοράς, καλούνται σήμερα οι άνθρωποι αυτοί, χωρίς να φταίνε, να πληρώσουν πρόστιμα ύψους χιλιάδων ευρώ.

Αντί, λοιπόν, ο κ. Μαγιάκης να ζητά από τη Δημοτική Αρχή παρέμβαση κόντρα στη νομιμότητα για σβήσιμο των προστίμων ας κάνει μία έντιμη πράξη, να πληρώσει η δημοτική του παράταξη και όσοι κρύβονται πίσω από τους “Αλληλέγγυους Δρόμους” τα πρόστιμα αυτά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet