Επιθεωρήσεις από τον Θ. Αμπατζόγλου σε αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι
Κοινωνία

Επιθεωρήσεις από τον Θ. Αμπατζόγλου σε αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι

Αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Αμαρουσίου επιθεώρησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου και στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιθεώρησε τα σημεία επί των οδών Θεμιστοκλέους στο Νέο Τέρμα και Σουρή στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη δύο διαφορετικά έργα απορροής ομβρίων υδάτων. Τα αντιπλημμυρικά έργα συνεχίζονται στις οδούς Παρνασσού, 28ης Οκτωβρίου και Αναβρύτων.

Όσο αφορά στα αντιπλημμυρικά έργα στον Άγιο Νικόλαο ξεκινούν τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης υπενθυμίζεται πως υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Απορροή ομβρίων υδάτων περιοχής Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου» μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου επισημαίνει πως το μείζον ζήτημα για το Μαρούσι παραμένει στο Ρέμα Σαπφούς και παρά τις προσπάθειες του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής, η οποία είναι η αποκλειστική αρμόδια για τη διευθέτησή του, οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις συνεχίζουν να αποτελούν τροχοπέδη στην ασφάλεια της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet