Επιθεώρηση δημάρχου Αμαρουσίου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοκκινιάς, Κέντρου και Νέου Τέρματος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιθεώρηση δημάρχου Αμαρουσίου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοκκινιάς, Κέντρου και Νέου Τέρματος

Επιθεώρηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοκκινιάς, Κέντρου και Νέου Τέρματος την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, όπου εκτελέστηκαν εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των αύλειων χώρων και παιδικών χαρών τους, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσαν ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και το μέλος του Δ.Σ. ΟΚΟΙΠΑΔΑ & εντεταλμένη σύμβουλος Ανάπτυξης, Τουρισμού & Προστασίας Καταναλωτή, Φανή Λέκκα, ενώ τον υποδέχθηκαν η υπεύθυνη, Λιλιάννα Σαβίνου και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Κοκκινιάς, η υπεύθυνη, Χριστιάνα Αθανασέλη και το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κέντρο του Αμαρουσίου, η υπεύθυνη, Ελπίδα Γεωργακάκη και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού στο Νέο Τέρμα.

Ο δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τις εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο ανακαίνισης όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης.

Μέχρι στιγμής, έξι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί έχουν ανακαινισθεί και επιθεωρηθεί από τον δήμαρχο: 1ος και 2ος Κοκκινιάς, Πολυδρόσου, Σωρού, Κέντρου, Νέου Τέρματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στους: Αγίων Αναργύρων, Εργατικών Κατοικιών, Αγίας Φιλοθέης, Αναβρύτων, Στούντιου Άλφα, επισημαίνει η διοίκηση.

Μετά το πέρας των επιθεωρήσεων ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Αμαρουσίου.

»Όλοι οι σταθμοί διαθέτουν πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, τηρούν με προσοχή τα μέτρα υγιεινής, ενώ οι εξειδικευμένοι μάγειρες και μαγείρισσες προετοιμάζουν εξαιρετικά γεύματα για τα μικρά παιδιά μας.

»Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνδράμουν ο κάθε ένας στον τομέα του, έτσι ώστε οι μονάδες αυτές να αποτελούν υπόδειγμα και πρότυπο για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης».

 ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet