Επιπλέον 13 ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Επιπλέον 13 ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Αμαρουσίου

Τους νέους 13 εργαζομένους που προστίθενται στην αλυσίδα των 160 ωφελούμενων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ που έχουν ενταχθεί στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου από τα μέσα Οκτωβρίου 2018 μέχρι σήμερα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Καλωσορίζοντάς τους, ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και μία καλή συνεργασία καθ΄ όλο το διάστημα της άσκησης των καθηκόντων τους στο Μαρούσι.

«Κοινός στόχος μας, διοίκησης και εργαζομένων στο Μαρούσι, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη, η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και της πόλης. Σε αυτό το πλαίσιο ως διοίκηση μεριμνούμε ώστε να αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες πηγές απορρόφησης ανθρώπινου δυναμικού επενδύοντας σε μία σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους εισδεχόμενους υπαλλήλους» επισήμανε.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τους νέους εργαζομένους να επιδεικνύουν τη δέουσα επιμέλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Οι 13 νέοι εργαζόμενοι θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου, περιβάλλοντος, δόμησης, τεχνικών έργων και στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Η ένταξη εργατικού δυναμικού οκτάμηνης διάρκειας μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, με την υποδοχή άλλων 18 ατόμων το επόμενο διάστημα.

Παρόντες στην υποδοχή των νέων εργαζομένων ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Γιώργος Ζήκος, Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet