Επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία»
Κοινωνία

Επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία», την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

«Όλοι μαζί μια αγκαλιά», όπως ήταν και ο τίτλος της εορταστικής εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία» και οι πολίτες του Δήμου αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών με αναπηρία και το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην εκπαίδευση και την ψυχαγωγία.

Η πλούσια συλλογή δώρων περιελάβανε χειροποίητες κατασκευές των παιδιών, ζωγραφιστές πέτρες, κεραμικά και μπουκάλια, της ζωγράφου Εύης Μανιάτη, κεραμικά γλαστράκια, διακοσμητικά, βιβλία, σπιτικά γλυκά, παιχνίδια, διακοσμητικά χριστουγεννιάτικου δένδρου, κ.ά.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar επισκέφθηκε η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, η οποία συνεχάρη την πρόεδρο του Σωματείου, Σοφία Κοντοπούλου, μεταφέροντας τον χαιρετισμό και το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στο οποίο, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:
«Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε με ευαισθησία και αγάπη τα παιδιά του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ “Αμαρυσία Εστία”, που είναι και δικά μας παιδιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο του Σωματείου και μέσα από την κοινή μας προσπάθεια θα διεκδικήσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά με αναπηρία».

Η πρόεδρος κα Κοντοπούλου ευχαρίστησε την κα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας ότι «στο πρόσωπο του δημάρχου Γιώργου Πατούλη βρήκαμε τον συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη στο δύσκολο έργο μας. Από την πρώτη στιγμή ενέσκηψε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε και ήταν εκείνος που πρώτος διέθεσε στέγη για εμάς και τα παιδιά μας, ενώ με πρωτοβουλία του το 2010 ιδρύθηκε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Αμαρουσίου».

Το bazaar επισκέφθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Πέτρος Κούκουζας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet