Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης στο Μαρούσι

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, ενώ πραγματοποιήθηκε και συζήτηση με τον πρόεδρο, Νίκο Αρβανιτάκη, τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου και κατοίκους της περιοχής.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους. Η διαβούλευση συνεχίζεται με τους πολίτες σε ανοικτούς χώρους και ιδίως στα σημεία που υπάρχουν ζητήματα και απαιτούν την επιτόπια καταγραφή των αναγκών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής, καθώς και για την πρόοδο της εξυπηρέτησης των αιτημάτων που είχαν διατυπωθεί τόσο κατά την πρώτη συνάντηση με τον Σύλλογο τον Δεκέμβριο του 2019, όσο και κατά τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αγία Φιλοθέη ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Με μεθοδικότητα και προσεκτικό προγραμματισμό συνεχίζουμε να καθαρίζουμε και να περιποιούμαστε την πόλη μας. Η συμβολή των κατοίκων στην προσπάθειά μας είναι σημαντική, αφενός στην αποφυγή ρύπανσης και αφετέρου στην εθελοντική συμμετοχή τους, στη συντήρηση και εποπτεία των κοινόχρηστων χώρων. Πληροφορήθηκα για όλα τα θέματα, τα οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες κατέγραψαν, ενώ ενημέρωσα τους παριστάμενους για σειρά ενεργειών που αφορούν στην καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τη δημοτική συγκοινωνία κ.ά. Είμαστε σε ανοικτή και διαρκή γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες μας, για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητάς τους».

Παρόντες κατά τη συνάντηση στην Αγία Φιλοθέη ήταν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των διευθύνσεων των Τεχνικών Έργων και της Καθαριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet