Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Σωρού στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Σωρού στο Μαρούσι

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Σωρού την Παρασκευή 29 Μάϊου 2020, ενώ έλαβε χώρα και συζήτηση με τον πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη, τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου και κατοίκους της περιοχής.

Οι εργασίες στην περιοχή του Σωρού πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και τους κατοίκους.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής, καθώς και για την πρόοδο της εξυπηρέτησης των αιτημάτων που είχαν διατυπωθεί τόσο κατά την πρώτη συνάντηση με τον Σύλλογο τον Δεκέμβριο του 2019, όσο και κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον δ/ντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Κωνσταντίνο Χατζημπίρο και να ενημερωθεί για την αποκατάσταση βλάβης που προκλήθηκε την Πέμπτη 28/5 λόγω κεραυνού, για την οποία έχει επιληφθεί η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Τα συνεργεία του Δήμου μας την εβδομάδα αυτή διενήργησαν εκτεταμένες εργασίες στα πάρκα και τις πλατείες του Σωρού. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον τοπικό Σύλλογο, αλλά και με κατοίκους, περιοδεύοντας στις γειτονιές. Επικαιροποιήσαμε τη λίστα των αναγκών και προγραμματίζουμε τις επόμενες ενέργειες.

»Υπάρχουν όμως και ζητήματα που χρήζουν παρέμβασης τρίτων φορέων όπως της Περιφέρειας Αττικής και αναφέρομαι στη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς και τα αντιπλημμυρικά έργα. Με την Περιφέρεια είμαστε σε συνεχή συνεργασία για την ταχύτατη εκτέλεσή τους, καθώς είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των κατοίκων».

Παρόντες κατά την επίσκεψη στην περιοχή του Σωρού ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ευάγγελος Κάββαλος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τοπικού Συλλόγου, Ανδρομάχη Τσουκαλά, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των δ/νσεων Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet