Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Παραδείσου Αμαρουσίου την Τετάρτη 1 Ιουλίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Παραδείσου Αμαρουσίου την Τετάρτη 1 Ιουλίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Παραδείσου την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, ενώ έλαβε χώρα και συζήτηση με τον πρόεδρο Δημήτρη Κλητοράκη, τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου και κατοίκους της περιοχής.

Οι εργασίες στην περιοχή του Παραδείσου πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και τους κατοίκους και σε συνέχεια εξυπηρέτησης των αιτημάτων που είχαν διατυπωθεί τόσο κατά την πρώτη συνάντηση με τον Σύλλογο τον Ιανουάριο του 2020, όσο και κατά τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής, ενώ δέχθηκε και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες οι οποίες έχουν εκφραστεί και μέσω επιστολής στην οποία σημείωσαν:

«Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

«Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την ικανοποίησή μας, για την έναρξη αντιμετώπισης των θεμάτων που ταλανίζουν, επί πολλά χρόνια, την περιοχή του Παραδείσου.

»Κόπηκαν τα ξερά χόρτα στο δασάκι, και σε αρκετά πεζοδρόμια, κλαδεύτηκε και διαμορφώθηκε το ακαλαίσθητο και οργιώδες πράσινο της οδού Παραδείσου, βάφτηκαν τα παγκάκια και τα κράσπεδα των παρτεριών, επιδιορθώθηκαν ορισμένα κράσπεδα, αφαιρέθηκαν οι στύλοι των παλιών οδοσημάνσεων, καλύφθηκαν πολλές λακκούβες και ακολουθεί η συνέχεια επίλυσης, των υπόλοιπων εκκρεμοτήτων».

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην περιοχή του Παραδείσου ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Με μεθοδικότητα και αγάπη για όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου συνεχίζουμε να καθαρίζουμε και να ομορφαίνουμε τους κοινόχρηστους χώρους.

»Η διαβούλευση με τους κατοίκους είναι καθημερινή και προσπαθούμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, να προχωρούμε τις εργασίες βάσει του τεχνικού μας προγράμματος και να διεκδικούμε τα μεγάλα έργα, όπως των ομβρίων, της υπογειοποίησης της ηλεκτροδότησης, της κατασκευής πεζοδρομίων που έχει ανάγκη ο Παράδεισος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τα αρμόδια υπουργεία.

»Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν πως είμαστε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας».

Παρόντες κατά την επίσκεψη στην περιοχή του Παραδείσου, ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των δ/νσεων των τεχνικών έργων και της καθαριότητας του Δήμου.

Για την επίσκεψη του δημάρχου στην περιοχή, ο Σύλλογος Παραδείσου εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet