Εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων σε Εργατικές Κατοικίες και Πολύδροσο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων σε Εργατικές Κατοικίες και Πολύδροσο Αμαρουσίου

Σε συνέχεια των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με εκπροσώπους όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου και της επισήμανσης προβλημάτων που χρονίζουν, όπως αυτά της καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων, έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται εργασίες με τις οδηγίες του αρμόδιου αντιδημάρχου, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ενδεικτικό είναι, όπως αναφέρει ο Δήμος, το παράδειγμα καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων στις περιοχές των Εργατικών Κατοικιών και Πολυδρόσου.

Για το θέμα αυτό ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σχολίασε: «Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των κατοίκων για παραμελημένους κοινόχρηστους χώρους, ο Δήμος μας αποκαθιστά την τάξη. Συγχαίρω τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κατσιγιάννη, όσο και το σύνολο της διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, για την αποτελεσματικότητά τους.

»Τονίζω για μία ακόμη φορά ότι η ευπρεπής εικόνα των γειτονιών μας είναι και ευθύνη των πολιτών, που πρέπει να μην τους ρυπαίνουν και να σέβονται τον σχετικό κανονισμό και προγραμματισμό περισυλλογής ογκωδών. Αντιθέτως, όταν παρατηρούν παραβατικές συμπεριφορές οφείλουν να ενημερώνουν τον Δήμο μας. Η ασφάλεια και η υγιεινή στο Μαρούσι δεν είναι διαπραγματεύσιμη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet