Εργασίες συντήρησης πρασίνου και καθαρισμού στο κέντρο και σε γειτονιές του Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εργασίες συντήρησης πρασίνου και καθαρισμού στο κέντρο και σε γειτονιές του Αμαρουσίου

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης πρασίνου και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο και σε γειτονιές του Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι εργασίες που έλαβαν χώρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στις περιοχές του Αγίου Νικολάου και του «Σισμανογλείου» εκτελέστηκαν σε συνέχεια διαπιστωμένων αναγκών και στο πλαίσιο συνεχούς διαβούλευσης με τους συλλόγους των περιοχών για την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, όπως αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα, οι καθαρισμοί και απολυμάνσεις του κέντρου της πόλης ήταν απαραίτητοι προκειμένου η επαναλειτουργία της αγοράς να γίνει με τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.    

Ο δήμαρχος της πόλης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την εκτέλεση των εργασιών, δήλωσε:

«Ο αγώνας μας να κρατούμε τον Δήμο μας καθαρό είναι διαρκής και καθημερινός. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους συλλόγους του Αμαρουσίου προκειμένου να μην αφήνουμε καμία γειτονιά χωρίς την κατάλληλη προσοχή. Σε αυτή την προσπάθεια, όλοι όσοι ζουν και εργάζονται στην πόλη μας πρέπει να συμμετέχουν, αποφεύγοντας τη ρύπανση και διατηρώντας ευπρεπείς τους κοινόχρηστους χώρους. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να καθαρίζουν και τα ιδιόκτητα οικόπεδά τους, που ειδικά εν μέσω αντιπυρικής περιόδου εγκυμονούν κινδύνους. Το Μαρούσι μπορεί να είναι καθαρό και όμορφο αρκεί να συμβάλλουμε όλοι».   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet