Ευχές και κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ευχές και κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Ευχές αντάλλαξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης που τον επισκέφθηκαν στο δημαρχείο για να του ευχηθούν παραδοσιακά, με κάλαντα και επίκαιρα τραγούδια για τις Άγιες Ημέρες, καθώς και με δεκάδες παιδιά που με τη συνοδεία του παραδοσιακού τριγώνου έψαλαν από νωρίς το πρωί τα κάλαντα.

Κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου έψαλαν οι κυρίες του ΚΑΠΗ ΑμαρουσίουΤο «άρωμα» Χριστουγέννων έφερε πρώτη η Χορωδία του ΚΑΠΗ. Οι κυρίες της Χορωδίας  με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Νικόλαο Κάββαλο ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» στον κ. Πατούλη μαζί με πολλές ευχές, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, «για Υγεία, Ευτυχία και Ευόδωση των προσπαθειών του». Ανταποδίδοντας τις θερμές ευχές, ο δήμαρχος τους εξέφρασε το «αμέριστο ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, ευχαριστώντας τα μέλη της Χορωδίας για τη σημαντική συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης».

Τη σκυτάλη στις χαρμόσυνες μελωδίες πήρε η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, η οποία υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου-Παλαμίδη έψαλε τα κάλαντα και τραγούδησε επίκαιρες μελωδίες, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του δημάρχου, μαζί με τις ευχές του για καλή πρόοδο και επιτυχία.

Τραγούδησαν και χόρεψαν μέλη του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζεύς» στον δήμαρχοΤις εντυπώσεις έκλεψε ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» που ζωντάνεψε τις παραδόσεις της Μεγαλονήσου. Με παραδοσιακές στολές τα χορευτικά τμήματα χόρεψαν υπό τους ήχους της λίρας και του λαούτου και ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» με κρητικά κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια. Ο κ. Πατούλης τους συνεχάρη, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, «για την προσφορά τους στον πολιτισμό και τη διατήρηση των πολιτιστικών παραδόσεων μας, σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται στο πλευρό τους και στηρίζει την προσπάθεια τους».Ο σύλλογος «Ρίζες» τραγουδά κάλαντα στον δήμαρχο

Το εορταστικό κλίμα της παραμονής των Χριστουγέννων έκλεισε με τον Πολιτισμικό Σύλλογο «Ρίζες» Βορείων Προαστίων που με τη συνοδεία βιολιού  τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό τη διεύθυνση του π. Χρήστου Κατσούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet