Η Ενότητα κοντά στους γονείς του Σικιαριδείου Ιδρύματος και στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Η Ενότητα κοντά στους γονείς του Σικιαριδείου Ιδρύματος και στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου

Κοντά στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου και στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος βρέθηκε η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της παράταξης παρευρέθηκαν στον χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης. Οι ευχές που έδωσε η παράταξη στον πρόεδρο, Ν. Καλλιμάνη, τη διοίκηση του Σωματείου και όλους τους εργαζόμενους αφορούσαν μόνιμη και σταθερή εργασία, χωρίς ατυχήματα, αναγνώριση της προσφοράς τους, δήμους με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, χωρίς ιδιωτικοποιήσεις και μνημονιακούς περιορισμούς, κοινούς αγώνες αιρετών και εργαζομένων για μια Αυτοδιοίκηση με κύρος και αρμοδιότητες στο πλευρό των δημοτών, καθώς και Ειρήνη, Υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή.

Παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Αικ. Ψάλτη και Βελισ. Ελευθερίου.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων Σικιαριδείου Ιδρύματος διοργάνωσε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Λ. Μαγιάκης. Ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους νέους και τις νέες του ιδρύματος, στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Θ. Παρασκευόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, Θ. Κοκόρα και τα μέλη του Δ.Σ., τον πρόεδρο των Εργαζόμενων, Θ. Σπύρου και όλους τους εργαζόμενους.

Όπως επισημαίνει η παράταξη, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του ο κ. Παρασκευόπουλος υποσχέθηκε άλλη μια φορά σύντομη λύση των προβλημάτων και ζήτησε τη συνεργασία του Δήμου και όλων των φορέων ΑμεΑ του Αμαρουσίου. Από την πλευρά του ο κ. Λ. Μαγιάκης τόνισε ότι «Μαρούσι χωρίς Σικιαρίδειο δεν νοείται».

«Δυστυχώς τα προβλήματα του Σικιαριδείου για τους εκπαιδευόμενους και τους εργαζόμενους παραμένουν άλυτα παρά τις υποσχέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, δημιουργώντας σοβαρή ανασφάλεια σε γονείς και εργαζόμενους» τονίζει η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet