Θ. Αμπατζόγλου: Ένα νέο στέκι για την περιοχή του Σωρού
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Ένα νέο στέκι για την περιοχή του Σωρού

«Η αναβάθμιση της περιοχής του Σωρού αποτυπώνεται με έργα όπως η κατασκευή της νέας πλατείας κοντά στον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου, αλλά και με ποιοτικές παραγωγές του ιδίου του Δήμου όπως αυτής της Ορχήστρας Κλασικής & Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου “Μίκης Θεοδωράκης”, τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια της σχετικής μουσικοχορευτικής βραδιάς  – αφιερωμένης σε αξέχαστες μελωδίες της παλιάς Αθήνας, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος, παρουσία εκπροσώπων του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου «ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ», παραγόντων της πόλης και πλήθους δημοτών τόνισε τη σημασία της καλής συνεργασίας των τοπικών συλλόγων με τον Δήμο, που παράγουν θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία.

Ο Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε και στο μείζων ζήτημα της ασφάλειας για τη νέα πλατεία που αφορά στην περίφραξή της, δεδομένων των κακόβουλων ενεργειών από αγνώστους ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες. Τέλος ο δήμαρχος χαρακτήρισε  τη νέα πλατεία ως ένα «στέκι» κατάλληλο για ήπιες αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και την πολιτιστική ανάπτυξη και ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τη νέα πλατεία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet