Θ. Αμπατζόγλου: Αθλητισμός και Πολιτισμός προτεραιότητά μου για το Μαρούσι της Νέας Εποχής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Αθλητισμός και Πολιτισμός προτεραιότητά μου για το Μαρούσι της Νέας Εποχής

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μαζί με στελέχη του συνδυασμού Μαρούσι – Νέα Εποχή, συναντήθηκε με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και τον πρόεδρό της, Κώστα Κουτσούκο και στη συνέχεια παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του εξωραϊστικού συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» Σωρού.

Μετά το πέρας των επισκέψεων ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Το Μαρούσι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις έννοιες του αθλητισμού και του πολιτισμού. Τα σωματεία και οι φορείς της πόλης μας επιτελούν σπουδαίο έργο, καθώς αποτελούν τον πυλώνα υγιούς ανάπτυξης των νέων μας και της διατήρησης της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας.

»Είναι προσωπική μου δέσμευση ότι το Μαρούσι της Νέας Εποχής θα έχει ως προτεραιότητά του την ανάδειξη και στήριξη εκείνων των δυνάμεων που καλλιεργούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, μέσα στα κύτταρα της μαρουσιώτικης κοινωνίας.

»Το πρόγραμμά μας – που ήδη καταρτίζουμε – περιλαμβάνει ειδικό σχέδιο δυναμικής εξωστρέφειας, με στόχευση εντός και εκτός Ελλάδας, για τις δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού ως βασικού μοχλού ανάπτυξης και ευημερίας της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet