Θ. Αμπατζόγλου: Δίνουμε καθημερινό αγώνα για την άμβλυνση της φτώχειας στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Δίνουμε καθημερινό αγώνα για την άμβλυνση της φτώχειας στον Δήμο Αμαρουσίου

Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απευθύνει μήνυμα προς τους συνδημότες του, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

Ο αγώνας μας ενάντια στη φτώχεια είναι μια διαρκής υπόθεση για όλη την ανθρωπότητα. Η φτώχεια δυστυχώς, παρά την ευημερία, είναι πλάι μας και αρκετές οικογένειες συμπολιτών μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας, μαζί με τις υπηρεσίες και τους εθελοντές πολίτες, αλλά κι εγώ προσωπικά, δίνουμε καθημερινα όλοι μαζί έναν αγώνα ώστε να αμβλύνουμε στις ευπαθείς ομάδες των συνδημοτών μας το αίσθημα της μοναξιάς ή της απομόνωσης, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώνονται εξαιτίας της πανδημίας.

Δίνουμε σήμερα ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για την άμβλυνση και την όσο γίνεται μεγαλύτερη εξάλειψη της φτώχειας στον Δήμο μας και στην περιοχή μας. Το Μαρούσι της Ανθρωπιάς, το Μαρούσι της Αγάπης και της Αλληλεγγύης, θα αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας ώστε να εξασφαλίσουμε, μέσα από κοινωνικές πολιτικές, τη συνοχή του κοινωνικού ιστού της πόλης μας.

Για να έχουμε ένα Μαρούσι όπου πάνω από όλα αξία θα έχει ο Άνθρωπος, για να μην αισθάνεται κανένας μόνος κυρίως απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα της ανέχειας και της φτώχειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet