Θ. Αμπατζόγλου: Δεν φθάνουν μόνο οι υπηρεσίες Καθαριότητας – Πρέπει να συμμορφώνονται και οι πολίτες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Δεν φθάνουν μόνο οι υπηρεσίες Καθαριότητας – Πρέπει να συμμορφώνονται και οι πολίτες

Στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαρισμού των γειτονιών του Αμαρουσίου, που έχει οριστεί από τον δήμαρχο, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικές εργασίες με ευθύνη του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων (Γράμμου, Μεγ. Αλεξάνδρου, τρίγωνο Πλαταιών & Ήβης) και στο κέντρο της πόλης (πλ. Αγίας Λαύρας).

Ο Δήμος επισημαίνει ότι ο κανονισμός καθαριότητας είναι το λειτουργικό εργαλείο το οποίο σκοπό έχει να κάνει το έργο της αρμόδιας διεύθυνσης περισσότερο παραγωγικό, αλλά και να υπενθυμίσει στους κατοίκους τη δική τους υποχρέωση στον κρίσιμο τομέα της ευταξίας της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου όσο αφορά την καθαριότητα στο Μαρούσι επισημαίνει:

«Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι υπόθεση όλων. Ο Δήμος μας, με κάθε διαθέσιμο μέσο, αλλά και προγραμματισμό, οργώνει κυριολεκτικά όλες τις γειτονιές και σε συνεργασία με τους κατοίκους προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και συντήρησης του πρασίνου.

»Δεν φτάνει όμως αυτό. Οι δημότες πρέπει να συμμορφώνονται με τον κανονισμό καθαριότητας και να τηρούν ευλαβικά τις οδηγίες όσο αφορά την εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων και ειδικών αποβλήτων στις προβλεπόμενες θέσεις και ώρες. Η συμπεριφορά μας σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα μάς χαρακτηρίζει όλους και αποτελεί τον καθρέφτη του πολιτισμού μας. Με τη συμμετοχή όλων, το Μαρούσι θα είναι πιο όμορφο και πιο καθαρό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet