Θ. Αμπατζόγλου: Δικαιώνεται η απόφασή μας για επανένταξη του Δήμου Αμαρουσίου στον ΣΒΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Δικαιώνεται η απόφασή μας για επανένταξη του Δήμου Αμαρουσίου στον ΣΒΑΠ

Με πράξη του υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», η χρηματοδότηση του έργου του ΣΒΑΠ «Κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στη θέση Βαλαδόπορτα Μαρκόπουλου», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Αμαρουσίου επανεντάχθηκε στον ΣΒΑΠ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 12η Φεβρουαρίου 2020.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνάντησε στις 6 Νοεμβρίου 2020, τον πρόεδρο του ΣΒΑΠ Γιώργο Κουράση και τον γ. γ. του Συνδέσμου, Παύλο Καμάρα, με κύριο θέμα συνάντησης την κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη της ένταξης της κατασκευής του Διαδημοτικού Καταφυγίου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Δικαιώνεται η απόφαση αυτής της δημοτικής αρχής για επανένταξη του Δήμου μας στον ΣΒΑΠ, διότι εκ του αποτελέσματος προάγονται επιτυχώς οι αρχές για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Ειδικότερα, στην προκειμένη περίπτωση, με αυτό το σημαντικό έργο, προασπίζουμε την υγεία και την ασφάλεια, τόσο των αδέσποτων, όσο και του κοινωνικού συνόλου.

»Αποδεικνύεται πως όταν οι συμμαχίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνονται με πρόγραμμα και σχέδιο φέρνουν αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΑΠ. Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet