Θ. Αμπατζόγλου: Η ανανέωση των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ αποτελεί σημαντική ανάσα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Η ανανέωση των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ αποτελεί σημαντική ανάσα

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ανανέωση των συμβάσεων στους ΟΤΑ για την καταπολέμηση της πανδημίας, προέβη σε σχετική δήλωση.

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει: «Η ανανέωση των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού (λόγω Covid-19) που απασχολείται σε Δήμους και Περιφέρειες αποτελεί σημαντική ανάσα δεδομένης της υποστελέχωσης που παρατηρείται σε σημαντικές θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

»Η κυβέρνηση έλαβε υπόψη της τα επιχειρήματά μας και αυτό ικανοποιεί όλους όσοι εξ ημών υποστηρίξαμε αυτή τη θέση στις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους υπουργούς. Ιδιαιτέρως για τον Δήμο μας η συνεισφορά του εν λόγω προσωπικού αποδείχτηκε πολύτιμη λόγω της μητροπολιτικότητας και υπερτοπικότητάς του στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

»Με την ευκαιρία θέλω να επαναδιατυπώσω το πάγιο και κρίσιμο αίτημά μας για δημιουργία μονίμων θέσεων εργασίας (συγκεκριμένων ειδικοτήτων) στους Δήμους όπως έχει κατ’ επανάληψη τεθεί από την ΚΕΔΕ και τα λοιπά όργανα των ΟΤΑ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet