Θ. Αμπατζόγλου: Κάναμε ό,τι είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει με ασφάλεια η σχολική χρονιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Κάναμε ό,τι είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει με ασφάλεια η σχολική χρονιά

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο μήνυμά του προς την εκπαιδευτική κοινότητα για τη νέα σχολική περίοδο αναφέρει:

«Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής περιόδου εύχομαι σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή και παραγωγική χρονιά!

»Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά βεβαίως με τους περιορισμούς  και τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία. Ως δημοτική αρχή έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πολλά περισσότερα, προκειμένου και αυτή η περίοδος να κυλήσει ομαλά,για όλους τους μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, έτσι ώστε τα όνειρα και οι ελπίδες του καθενός ξεχωριστά να ευοδωθούν.

»Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την αγαστή συνεργασία που ήδη διαπιστώνεται μεταξύ Δήμου, διευθύνσεων σχολείων και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, όλοι μαζί θα καταφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την πρόοδο και ευημερία του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Σε ετοιμότητα τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου

Ενημέρωση για το σύνολο των εργασιών που έχουν λάβει χώρα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου είχε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος από τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας, Ελένη Βλάχου και Β/βάθμιας, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας, Παναγιώτη Σαγρή, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ευάγγελο Κάββαλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet