Θ. Αμπατζόγλου: Με νέα μέσα αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας προς τους δημότες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Με νέα μέσα αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας προς τους δημότες

Στην προμήθεια νέων μέσων και εκσυγχρονισμού του στόλου προβαίνει ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού του προγράμματος και κάλυψης διαπιστωμένων αναγκών.

Ειδικότερα, ο Δήμος Αμαρουσίου:

  1. Προμηθεύτηκε νέο ανυψωτικό καλαθοφόρο όχημα για την κάλυψη αναγκών όπως συντήρησης οδοφωτισμού, κλαδεμάτων δέντρων και άλλων ανάλογων εργασιών, δεδομένων των πεπαλαιωμένων ανυψωτικών μηχανημάτων που κατείχε μέχρι σήμερα και που λόγω υψηλού κόστους συντήρησης βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.
  2. Έθεσε σε λειτουργία το σύγχρονης τεχνολογίας απορριμματοφόρο που είχε παραληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής τον Ιούνιο 2020, μετά από σχετική εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου.
  3. Εκσυγχρόνισε και έθεσε σε λειτουργία υφιστάμενο λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού για την κάλυψη διάφορων κοινωνικών αναγκών (σχολικών, αθλητικών, πολιτιστικών κ.ά.)

Με αφορμή τις ανωτέρω ενέργειες ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ανανεώνουμε καθημερινά τα μέσα και τις υποδομές μας. Ειδικότερα σε ότι αφορά τον στόλο του Δήμου μας, με συγκεκριμένες προσεκτικές ενέργειες και σύμφωνα με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της πόλης μας προχωρούμε σε ανανέωσή του. Προτεραιτότητά μας πάντα, η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό στο περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet