Θ. Αμπατζόγλου: Με την Κ. Λιούτα στο τιμόνι του Σικιαριδείου θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ιδρύματος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Με την Κ. Λιούτα στο τιμόνι του Σικιαριδείου θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ιδρύματος

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τον ορισμό από την υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, της νέας διοίκησης στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα με πρόεδρο την Κορίνα Λιούτα, αναφέρει εκ μέρους της δημοτικής αρχής «είμαστε σίγουροι πως με την Κορίνα Λιούτα στο τιμόνι του Σικιαριδείου θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ιδρύματος».

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«H​ καταξιωμένη για την κοινωνική της προσφορά Μαρουσιώτισσα, Κορίνα Λιούτα, αναλαμβάνει τα ηνία του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστάτης και αρωγός στο σπουδαίο έργο του Σικιαριδείου Ιδρύματος θα σταθεί στο πλευρό της νέας διοίκησης προκειμένου να αρθούν αδιέξοδα πολλών ετών.

»Η στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου σήμερα είναι συγκεκριμένη και αφορά στην υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας για τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ η οποία αποσκοπεί στην ανακαίνιση των σχετικών χώρων του Ιδρύματος και στην λειτουργική υποστήριξη των προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης για τα ΑμεΑ. Είμαστε σίγουροι πως με την Κορίνα Λιούτα στο τιμόνι του Σικιαριδείου θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ιδρύματος και θα προσεγγιστούν πολύ καλύτερα οι σκοποί της οικονομικής του βιωσιμότητας. Της ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της».

Λίγα λόγια για τη νέα πρόεδρο του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Η Κορίνα Λιούτα είναι πρόεδρος του «ΘΕΛΩ και Ακαδημίας Εθελοντισμού», αντιπρόεδρος Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), πρόεδρος της Επιτροπής Προσβάσιμου Τουρισμού του υπουργείου Τουρισμού και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προσβασιμότητας του υπουργείου Επικρατείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet