Θ. Αμπατζόγλου: Να υψώσουμε όλοι την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας ενόψει 25ης Μαρτίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Να υψώσουμε όλοι την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας ενόψει 25ης Μαρτίου

Κατ’ εφαρμογή των επιβεβλημένων έκτακτων μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας, ματαιώνονται στον Δήμο Αμαρουσίου, όπως και σε όλη την ελληνική επικράτεια, η δοξολογία, οι καταθέσεις στεφάνων, η παρέλαση και κάθε άλλη εορταστική εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο εορταστικό μήνυμά του αναφέρει:

«Ο φετινός διπλός εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκει την Ελλάδα μας σε μία πολύ κρίσιμη ιστορικά συγκυρία.

»Αυτή τη δύσκολη στιγμή μάς δίνουν κουράγιο και μας εμπνέουν οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, οι οποίοι κάτω από τις αντίξοες συνθήκες εκείνης της εποχής έδωσαν τον δικό τους υπέρ πάντων αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας από τον τουρκικό ζυγό.

»Σας καλώ σήμερα να υψώσουμε όλοι την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους μας, το σύμβολο της εθνικής ενότητας και της πίστης μας, ως ένδειξη σεβασμού στους μεγάλους Έλληνες του 1821 και σε αυτούς του 2020 που με αυταπάρνηση προστατεύουν το Έθνος μας από κάθε σύγχρονη απειλή.

»Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μόνος, αλλά όλοι μαζί, θα στείλουμε μήνυμα ενότητας και στήριξης σε αυτούς οι οποίοι φυλάνε τον λαό μας από την πανδημία και τα σύνορά μας από τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα.

»Στο πλαίσιο της ατομικής και συλλογικής ευθύνης την οποία πρέπει να δείξουμε, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Δήμος μας μεριμνά για αυτό, αλλά και ο καθένας εξ’ ημών πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση. Κανείς Μαρουσιώτης αβοήθητος.

»Με πίστη και αισιοδοξία θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλες και όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet